Nuts

Nuts

sunnuntai 6. heinäkuuta 2014

Vajaa viikko enää coniin!

Viimehetken paniikki iskee, missä on makuupussi ja cossin osat, mihin peruukki meni ja minne joutui kajaali!? 

Kotona normaalisti pakkaan päivää ennen conia, mutta nyt 2 viikkoa oltuani Helsingissä alkaa jo nyt olla coni paniikki kohdillaan, koska tosiaan, kravaatti meni "rikki" ja cossin osia on ympäri ämpäri taloa. Sentään ranneke on vielä tallessa ja hyvässä kunnossa avaamattomassa kirjekuoressa... ehkä.


Kamerastakin loppui akku ja laturi on kotona, junaliput pitää hommata ja yöpaikka vielä varmistaa. Kiirettä pitää siis, coni alkaa jo lauantaina!  Majoittumaan menen Hatsalan koululle jo perjantaina, ellei mua potkita sielt sitten pihalle tyylillä "nope, sul oli majotuksen tarve la-su eikä koko vklp" vaikka tosin maksoin koko viikonlopusta, no jaa, pikkuvikoja! 

Käsiki on ihan mustelmilla ja muilla ruhjeilla ja meikit on vähissä (joka meinaa sitä että loppuviikkoon ei käytetä ku kajaalia, jee) jipii. Tästä se conifiilis mukavasti kohoaa.

Joo mut ei, te jotka ootte Animeconii menossa tänä viikonloppuna, onks teillä jo hirveit tutinoita tulevast conista vai oonks se vaa mie? 

2 kommenttia:

  1. On kyllä jonkin verran jonkinasteista tärinää, sillä yksikään cossi ei ole täysin valmis (paljon ei tosin puutu mistään, onneksi!) ja kaikkein pahimmin vaiheessa on kisacossini, jonka kanssa olen törmännyt odotettuihin ja odottamattomiinkin ongelmiin (vaikka nuo titan beltsit olivatkin yllättävän helpot, eräs "jumalauta ei helvetti"-hiiri kuvaa kyllä tuntemuksiani joissakin vaiheissa aika hyvin) :D

    Sen verran sentään tiedän, että kaikki tulee ajoissa valmiiksi - viimeistään hotellissa perjantai-iltana :"D Koitetaanhan törmäillä Aconissa (jos nyt ei ehkä ihan kirjaimellisesti kuitenkaan) o7

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noh huhhuh, hyvä ettei yksinään joudu stressaamaan :D Tsemppiä cossejen kanssa sulle!

      (No eiku kuule punasia päin tulen sieltä leluautolla pahki :c) Koitan tulla nappailemaan hihasta jos näen/tunnistan :D

      Poista