Nuts

Nuts

maanantai 21. heinäkuuta 2014

Ei se con niin kaukana ole?

Nonnii taas näitten tähdellisten shoottipostejen jälkeen taas vähän hartaasti mietittyä tekstiä.

Conittajia löytyy jokapuolelta suomea, etenkin etelästä. Tän takii varmaan suurinosa coneista on rajoittunu Tamereen ja Lahden seutumille, Helsinkiin, Espooseen jne. ja toki se kannattaa pitää coneja etelässä, koska siis väkee on siellä, mut.. mites me pohjoisen asukkaat? Jos me nyt 3 päivän takii halutaan lähtee Lahteen kavereiden kanssa mekastamaan niin se on parhaimmassa tapauksessa yli 14 tuntii junassa, tai sit onnellisesti 2 tuntii lentokoneessa, maksaa majoitukset siitä viikonlopusta ja tulla viikonlopun jälkee takasi kotiin tänne Jumalanseläntaa. Täähä tosin on sama meillä kaikilla sama se missä asut, ei siin mitään.
Välillä vaan rupee vihloo ohimoon että Suomen pohjoisin con on Kemissä, ja sekin on 2 päiväinen, tosin plussana ilmainen con josta myös löytyy ohjelmaa (10 pistettä lappiin).

Okei, ei siin mitään et conit on toisella puolella suomea, MUTTA, sit kun sul tosiaan on niitä kavereita jotka haluu sut tulevaks jokaseen mahdolliseen pieneen coniin kehä 3 sisäpuolella lukukauden aikana ja vaikka nyt Desuconiin sillä perusteella, että "no ei se Lahti nyt niin kaukana Rovaniemestä ole C:". Oke, ehk ei ookka. Mikäs siinä, oon muutaman kerran lähteny sitten viikonloppureissuun Helsinkiin mm. Finnconiin kavereita moikkaamaan, mut se mikä pännii, on se, et nää samat tyypit jotka just toitottaa sitä, ettei se con tosiaa oo nii kaukana, eivät viitsi hilata edes ahteriaan Helsingistä Kuopioon, tai edes Tampereelle ja sitten perusteena on se että solis liian kaukana... Haloo? Meille Oulusta ylöspäin Kuopiossa on lähin ISO con ja sinne täältä vie sen 6 tuntia junalla, saman verran kun tulisit Helsingistä junalla Kuopioon (nimimerkki: testattu). Silti valitetaan et on liian kaukana.

Kaikkihan tosiaan ei saa matkustaa niin paljon kun esim meikäpoika joka ravaa Rovaniemeltä Helsinkiin vähintään 3 kertaa vuodessa ihan huvikseen, mutta hyvät ihmiset, jos teillä asuu kavereita täällä pohjosemmassa niin älkää jankatko niille jotain et "Tuu Desuconiin nii nähtäs siellä" jos sä et itte saa matkustaa samanlaisia, tai lähelle niitä matkoja mitä se sun kaveris joutus hilautumaan täältä pohjosesta 3 päiväksi sinne etelään coniin, (ellei se sit oo suunnitellu alunperin tulevansa sinne/hankkinu jo lippujaj a majotusta jne.) ja no.. henk. koht mulla ainakin ite pännii se ku raahaudun ympäri suomee moikkailee kavereita, mut sit ne ei välttist edes itte lähde Helsingistä Tampereelle, et nähtäs vaikka siellä. (ja joo mullahan ei ole ikinä pakko raahautuu, mutta haluan )

Ja pointtina oli, että... Että mun on pitäny tästä avautuu joskus jollekki, mut sitä ei oo koskaa tapahtunu ja nyt tuli taas hetkelline päähänpistos... Ai joo ja.. conit voi tosiaa olla kaukana..

Siinäkait se.

1 kommentti:

  1. Tiedän tunteen, itse ku kans asuu täällä kaukana pohjoisessa. Mutta no can do kuin etelässä väki on ja sinne myös kaikki isoimmat/parhaimmat conit siksi just järkätään. :C Pohjoisessa ei vaan oo tarpeeks väkeä että homma kannattais (ja kasvais isoksi) ja ei monet etelässä olevat rupee ylöspäin matkustamaan ku nokan edessä tarjotaan hyviä coneja - kätevästi ja vaivattomasti. Möyh. Eli tilanne tuskin muuttuu ku ylhäällä asuvat ovat tottuneet jo melkein pakolla olemaan he jotka matkustavat pitkiä matkoja "laatutapahtumiin", koska muuta vastinetta ei oikein oo.. tai sitten muuttaa sinne etelään. "Laatutapahtumista" sen verran että let's face it, ei Kitaconi ole paljon mitään Traconiin verrattuna esimerkiks, ainakaan mun mielest.
    Tosiaan kyllä se muaki joskus iha pikkasen ärsyttää ku etelässä asuvat huutavat että joku Kuopio (Animecon) on muka aivan liian kaukana ja, noh, omalla kartalla se Kuopio ja se about 400 kilsan matka sinne on _vähän_ (suorastaan luksus!) verrattuna kaikkiin muihin coneihin kuten Desucon jne. Jospa joskus tulisi tänne pohjoiseenki joku iso ja awesome kunnon coni, would feel so good! Ei tarvis aina maksaa pelkist conin matkareissuista ainaki tuplasti enemmän ku muut. <: (onneks sentään VR:n uus ennakkolippu systeemi nykyään pelastaa lompakon -ja paljon- jos vaan ajoissa tilaa <3)
    *köhtaimuuttakaakaikkitännepohjoiseenmyösettäconitsiirtyisivätmukanaköh* xD eiku

    Ja tosta tulikin mieleen että mulle on muutama kerta coneissa tullut joku kysymään tyyliin että "wow, miten sä jaksat matkustaa noin kauan/kauas coniin?" ja tekee mieli vaan vastata puolivitsinä että "no prkl mieti, ei mulla oo muita vaihtoehtoja jos haluaa kunnon coniin ja ei itse osa/voi järkätä conia lähemmäs. :-DD", että jooh, semmoista. x)

    Oho, tuli aikamoinen ajatuksenpurkuripuli mutta nyt ainaki on tyhjennetty mitä päässä alkoi liikkumaan ku tän sun tekstin luin. :)

    VastaaPoista