Nuts

Nuts

perjantai 4. heinäkuuta 2014

Hyvä ikä aloittaa cosplay?

Elikkäs elikkäs. Tuli tässä näin mietittyy selatessa yhtä foorumia, että onko teidä mielestä cosplayn alottamisella joku ns. "sopiva ikä"? 

Mul ei ainakaa ittel tuu mitää ikää mieleen et millo olis hyvä alottaa cosplay "virallisesti", koska siis mun oma kanta on, että cosplay on niinku kaikille vauvasta vaariin. 

Mä oon monesti nähny esim vanhempia jotka on pukenu lapsensa esim pokemoneiks ja sit ite pukeutunu vaikka kouluttajaks, tai sit tyyliin muita perhe cosplay juttuja kuten vaikka tässä




Me kaikki varmaa ollaa nuorempana puettu supermies pukuja ja prinsessa-asuja esim vappuna tai halloweenina tai muuten vaa, mut siis niinku iha cosplayn _kunnollinen_ alottaminen esim.. coneissa käynti ja kunnolla harrastaminen, onks sillä teidän mielestä jotain sopivaa ikää alottaa se? Toki ei varmaa kovin nuorena _yksin_ voi lähtee coneihin viilettää, mutta siis yleisesti? Tokiha siihen kuuluu vielä hahmoon eläytyminen tms. mut hei... ei se meilt kaikilta kuitenkaan aina onnistu. 

Eli siis oma henk koht mielipide on siis et cosplay on kaikille. Iha sama oliks sä sit 9 vai 60-vuotias, jos sul vaa riittää intoo ja haluat harrastaa nii senkus, kukaa ei oo estämässä.

Olis iha kiva kuulla muidenki mielipiteitä asiasta näin ku juolahti mieleen. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti