Nuts

Nuts

torstai 19. kesäkuuta 2014

Nykyiset projektit?

Nykyisistä projekteista vielä vähäsen tähän näin heti alkuun, et mie oon semmone tyyppi joka yleensä tekee kaiken yheltä istumalta, joten pitempien cossien tekemis prosessin alottaminen on yhtä helvettiä.

Mutta näin pitemmittä puheitta mennään ekaan

Date A Live - Origami

Elikkä, tää oli tämmöne nopee päähänpisto sillon ku alotin, men oo koskaan enne tehny armoria, joten mua pelottaa ihan hirveesti, kaverit sanoo, et worblaa olis pitäny ehk tilata mut noh, ainakin näin alkuun tyyhyn ihan listeröimään tuon kyseisen puvun, aina voi alottaa sit alusta. 

(Liisteröinti puolessa välissä)

Seuraava: 


Team Fortress 2 - Sniper (Anger) 

kans yks pikanen päähänpisto tossa yks nätti ilta. 



Cossin tämänhetkinen tila on tässä, uudet lasit pitää hommata, ommella paita loppuun, tehdä liivi ja uusia huivi, mutta kyllä tämä tästä!

Seuraavaa vuorossa Adventure Time:stä tuttu Marshall Lee. 

Okei, tää on ehkä enemmänkin "Re;make" koska oon cossannut kyseistä hahmoa aikasemmin, mut näin jälkeenpäi ku kuvia kattelee, nii vedinhä mä sen hiema munkilla tuolta kaapista, ja aattelin että hommaan siihen uuden paidan, teen propin ja vampyyrin hampaat seuraavalle kerralle. 

(Animecon X 2013 cossattu ensimäisen kerran)

(kuva tältä keväältä, hitaasti mutta varmasti kehittymistä, peruukki jäi unholaan, koska no kuva otettiin vappuna koulussa)

Kehitystä ja kehitettävää on. Muita projekteja ei tällähetkellä varsinaisesti ole, ja niiden kertyessä tulee uusi postaus (nod44). Kauhulla odotetaan.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti